اينترنت

طرح اصلاح الگوی مصرف اینترنت

دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان

آذر 97

تغییر مستمر الگوی مصرف اینترنت و افزایش تقاضایی که به صورت پیوسته در ترافیک مورد نیاز کاربران در دنیای مجازی صورت می گیرد، موجب اعلام نارضایتی برخی کاربران اینترنت دانشگاه از سرویس های ارائه شده در اوایل ترم مهر 94-95 گردید. پس از بررسی های صورت گرفته توسط کارشناسان مرکز فن آوری اطلاعات، به منظور ارتقاء سرویس های اینترنت دانشگاه و همچنین مدیریت پهنای باند دانشگاه، پیشنهاد اعمال تغییراتی (به صورت آزمایشی) در نحوه اختصاص ترافیک به کاربران صورت گرفت. در این راستا تلاش شده تا تغییرات پیشنهادی منجر به تسهیل استفاده های علمی دانشجویان از اینترنت شده و همزمان امکان بهره مندی کاربران از شبکه برای کارهای روزمره و سرگرمی نیز در حد امکان و با هزینه متناسب برقرار باشد. همچنین با توجه به رشد نیاز کاربران، سهمیه برخی گروه‌ها افزایش یافته است.

جزئیات و قوانین سرویس حجمی جدید مطابق جدول زیر می باشد :

جدول 1 : سهمیه های قدیم کاربران در استفاده از اینترنت

گروه کاربر

زير گروه

ميزان اعتبار کاربر در ماه (برحسب واحد)

زمان شروع سرویس

هيئت علمي   20000 روز اول ماه
كارمند   2000 روز اول ماه

کارشناسي

اول و دوم

2000

روز 20 ماه

سوم و بالاتر

کارشناس ارشد

روز 10 ماه

دکتري

روز اول ماه

دانشجویان مستقر در خوابگاه (مستقل از مقطع)

همزمان با شروع سرویس اصلی

جدول 2: سهمیه های تصویب شده برای کاربران

گروه کاربر

ميزان اعتبار کاربر در ماه (برحسب واحد)

زمان شروع سرویس

کارشناسي

روز 20 ماه

کارشناس ارشد

روز 10 ماه

دکتري

روز اول ماه

دانشجویان مستقر در خوابگاه (مستقل از مقطع)

همزمان با شروع سرویس اصلی

ترافیک های تشویقی پایان هفته

7 GByte

هر هفته برای دو روز انتهایی و همچنین تعطیلات رسمی

جدول 3 : نحوه کسر شارژ قدیم در ساعات شبانه روز

از ساعت 7:30 صبح

تا 1:30 نیمه شب

از ساعت 1:31 نیمه شب

تا 3:30 نیمه شب

از ساعت 3:30 نیمه شب

تا 7:29 صبح

با ضریب 1

با ضریب 0.4

با ضریب 0.2

جدول 4 : نحوه کسر شارژ جدید در ساعات شبانه روز

از ساعت 00:00 تا 16:30

از ساعت 16:30 تا 23:59

با ضریب 1

با ضریب50.

به منظور تسهیل در تعداد دستگاه متصل به اینترنت به صورت همزمان، تعداد اتصالات همزمان برای یک کاربر در سیستم نت یک واحد افزایش پیدا نمود.

به منظور فراهم نمودن زمینه استفاده بهتر از پهنای باند دانشگاه در روزهای تعطیل برای استادان و دانشجویان محترمی که ساکن دانشگاه هستند.
کاربران می توانند از روز پنج شنبه 20 ارديبهشت  ساعت 5 صبح لغايت  روز شنبه 22 اردیبهشت ساعت 8 صبح، بسته ترافیکی تشویقی علاوه بر حجم فعلی خود استفاده نمایند.
لطفا به موارد زیر دقت فرمایید.

1- کاربران حتما باید شارژ مثبت داشته باشند ، در غیر این صورت ابتدا اقدام به خرید شارژ ، سپس از این بسته تشویقی استفاده نمایند.
2- برای استفاده از این بسته ، حتما باید کانکشنهای قبلی disconnect شده و مجددا کانکشن نت را برقرار نمایید.
3- جهت بررسی حجم بسته به سایت acc.iut.ac.ir بخش Remaining Duration مراجعه فرمایید.
4- میزان سهمیه تشویقی برای استادان محترم ، دانشجویان دکتری ، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کارمندان به ترتیب 5 ،5 ، 4، 2 و 2 گیگابایت می باشد

لازم به توضیح است ، این بسته ، صرفاً از طریق اکانت اصلی که روی شبکه دانشگاه ( بجز ADSL کوی استادان) تعریف شده است ، قابل استفاده می‌باشد.
امید است بتوانیم رضایت کاربران دانشگاهی را هر چه بیشتر فراهم نماییم.

اشتراک در اينترنت

by Dr. Radut