بسته ترافیکی تشویقی روزهاي تعطيل آخر هفته

به منظور فراهم نمودن زمینه استفاده بهتر از پهنای باند دانشگاه در روزهای تعطیل برای استادان و دانشجویان محترمی که ساکن دانشگاه هستند.

کاربران می توانند از روز پنج شنبه 20 ارديبهشت  ساعت 5 صبح لغايت  روز شنبه 22 اردیبهشت ساعت 8 صبح، بسته ترافیکی تشویقی علاوه بر حجم فعلی خود استفاده نمایند.

لطفا به موارد زیر دقت فرمایید.

1- کاربران حتما باید شارژ مثبت داشته باشند ، در غیر این صورت ابتدا اقدام به خرید شارژ ، سپس از این بسته تشویقی استفاده نمایند.

2- برای استفاده از این بسته ، حتما باید کانکشنهای قبلی disconnect شده و مجددا کانکشن نت را برقرار نمایید.

3- جهت بررسی حجم بسته به سایت acc.iut.ac.ir بخش Remaining Duration مراجعه فرمایید.

4- میزان سهمیه تشویقی برای استادان محترم ، دانشجویان دکتری ، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کارمندان به ترتیب 5 ،5 ، 4، 2 و 2 گیگابایت می باشد

لازم به توضیح است ، این بسته ، صرفاً از طریق اکانت اصلی که روی شبکه دانشگاه ( بجز ADSL کوی استادان) تعریف شده است ، قابل استفاده می‌باشد.

امید است بتوانیم رضایت کاربران دانشگاهی را هر چه بیشتر فراهم نماییم.