راهنمای استفاده از سرویس ADSL در خوابگاه های دانشگاه صنعتی اصفهان

راهنمای استفاده از سرویس ADSL
در خوابگاه های دانشگاه صنعتی اصفهان

1. تهیه مودم

به منظور استفاده از سرویس ADSL در خوابگاه برای دسترسی به شبکه دانشگاه و اینترنت، در هر اتاق نیاز به یک مودم ADSL خواهد بود . دانشجویان هر اتاق می توانند برای تهیه مودم با قیمت مناسب به خدمات فنی نگین نصف جهان واقع در ساختمان 6 طبقه اول (بالای بانک ملی) آقای مهندس طاهری نژاد مراجعه نموده و مودم مربوطه را خریداری نمایند.

2. تنظیمات مودم

با شبکه از طریق نام کاربری و رمز عبوری که در اختیار هر اتاق قرار داده خواهد شد انجام می گیرد. برای اینکه با روشن شدن مودم ارتباط بطور خودکار برقرار گردد لازم است این اطلاعات در مودم ذخیره گردد که در تنظیمات مودم اینکار انجام می گیرد. دانشجویان گرامی برای انجام تنظیمات مودم و رفع اشکالات و پشتیبانی می توانند

• خوابگاه برادران ( تحصیلات تکمیلی) ، خوابگاه 5 جنب دفتر نگهبانی، (واحد پشتیبانی ADSL )شماره تلفن 4013 مراجعه نمایند. • خوابگاه خواهران ، خوابگاه 9 اتاق 12 مراجعه نمایند • خوابگاه الغدیر ، خوابگاه 12 اتاق جنب اتاق نگهبانی به شماره تماس 6007 مراجعه نمایند.

3. استفاده از اینترنت

برای استفاده از اینترنت هر دانشجو باید مستقلا از حساب کاربری اینترنت خود برای دسترسی از طریق سیستم net استفاده نماید. میزان مصرف اینترنت مطابق با ضوابط حساب کاربری net خواهد بود که جزئیات آن در سایت مرکز فناوری اطلاعات اعلام شده است. در صورت تمایل دانشجویان می توانند علاوه بر سهمیه ماهانه خود عرض باند اضافی برای دسترسی به اینترنت خریداری نمایند.

-- میزان اعتبار کاربران در سیستم NET

میزان اعتبار کاربران .(رایگان) بر اساس گروه کاربری آنها و در جدول 1 نشان داده است

جدول 1: میزان اعتبار گروه‌های مختلف کاربری

گروه کاربر
زير گروه

ميزان اعتبار کاربر در ماه (برحسب واحد مگابایت)

کارشناسي
اول
1GB
دوم
1.5GB
سوم
2GB
چهارم به بعد
3GB

کارشناس ارشد و دکتري

5GB

میزان کسر اعتبار کاربران به ازاي هر مگابايت دانلود مطابق جدول 2محاسبه مي‌شود.

جدول 2: نحوه کسر اعتبار

از ساعت 8 تا 16:30
از ساعت 16:30 تا 24:00
از ساعت 24:00 تا 8:00