راه اندازي سامانه جديد ايميل دانشگاه صنعتي اصفهان

با سلام و احترام

به استحضار مي رساند پس از طرح موضوع راه اندازی سامانه ایمیل بومی در شورای فناوری اطلاعات دانشگاه و تایید آن شورای محترم و با تلاش شبانه روزی چندین ماهه کارشناسان محترم مرکز فناوری اطلاعات، به حول و قوه الهی این سامانه در تاريخ دوشنبه مورخ اول بهمن ماه (1 / 11 / 97)راه اندازی و بهره برداری خواهد شد. اگر چه سامانه جدید شکل ظاهری تقریبا متفاوتی از سامانه IceWarp دارد اما از نظر عمکردی تفاوتی با سامانه موجود نخواهد داشت.

كاربران محترم دقت داشته باشند كه جهت ورود به ايميل حتما مي بايست نام كامل ايميل خود (مثلا a.fanian@cc.iut.ac.ir) را به همراه پسورد وارد نمايند. (مورد توجه ويژه اساتيد محترم)

از کاربران محترم تقاضا می شود با مراجعه به وب سايت مركز فناوري اطلاعات و مطالعه راهنماي ايميل جديد (اين راهنما از روز دوشنبه در دسترس خواهد بود) نحوه استفاده از سامانه را در مرورگر و Outlook ملاحظه فرمایند.

در صورت بروز مشكل نیز می توانید از طریق روشهای زیر با بخش پشتیبانی سامانه تماس حاصل فرمایید.

1- ارسال تيكت از طريق سامانه پشتيباني مركز فناوري اطلاعات (http: / / tkt.iut.ac.ir)

2- تماس با تلفن صوتي پيغام گير 2211 (تماس از این طریق در ساعات غیر اداري نيز بررسي مي شوند)

3-  تماس با كارشناسان مركز فناوري اطلاعات (5803) – دسترسی ازاين طریق تا دو هفته پس از راه اندازی سامانه جدید

4- ارسال پيام در پیام رسان تلگرام و براي آي دي  @iutnewmail