دانشجویان جدید بهتر است بدانید

با عرض سلام و خوش آمدگویی مخصوص خدمت تمامی دانشجویان جدید دانشگاه صنعتی اصفهان

اینترنت

دسترسی به اینترنت در دانشگاه صنعتی اصفهان از طریق سامانه نت (NET) امکان پذیر می باشد. در این سامانه برای اتصال به شبکه جهانی اینترنت باید از نام و کلمه عبور مناسب استفاده نمایید. دانشجویان می توانند از طریق گزارش 672 درسیستم گلستان اطلاعات شناسه کاربری و پسورد خود را بدست آورند.

اطلاعات تکمیلی --> http://www.it.iut.ac.ir/services/internet

لازم به ذکر است برای دسترسی به سایت های داخل دانشگاه نظیر سامانه گلستان ،کیف پول ، تغذیه، سایت دانشکده خود، سایت دانشگاه ، سامان بوستان ، سامانه الکترونیکی دروس و بانک نرم افزار و  سامانه پشتیبانی خدمات مرکز فناوری اطلاعات (www.tkt.iut.ac.ir)  نیازی به استفاده از سامانه نت را ندارید و با اتصال به شبکه دانشگاه امکان دسترسی به این سرویس ها امکان پذیر می باشد.

تغییر پسورد اینترنت

از طریق سایت http://acc.iut.ac.ir  پسورد خود را تغییر دهید.

بهتر است در انتخاب یک پسورد مناسب و امن نکات زیر را هم در نظر داشته باشید :

1- هشت کارکتر باشد.

2-حروف بزرگ و کوچک استفاده شود.

3-  از عدد استفاده شود4- کارکتر خاص داشته باشد. (مثلا * و $ و # و @ )

4- از اسم و فامیل هم در پسوردتان استفاده نشود.

نکته بسیار بسیار مهم : شارژ اینترنتی بر حسب ماه شمسی و طبق جدول ( این لینک )  انجام می گیرد، در صورتی که شارژ اینترنت ماهیانه شما به اتمام رسیده باشد می توانید از طریق آدرس زیر شارژ اضافی خریداری نمایید.

خرید حجم اینترنت

لینک آموزش خرید حجم اینترنت

قوانین دسترسی به اینترنت

- به دانشجویان کارشناسی برحسب سال ورودی میزان مشخص از حجم برای دانلود و ساعت استفاده، اختصاص داده می شود.
- به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری شناسه و کلمه عبور جهت سرویس پست الکترنیکی اعطا می شود که از همان شناسه جهت اتصال به اینترنت می توانند استفاده کنند.
- همچنین به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری امکان دسترسی به منابع کتابخانه مرکزی خارج از دانشگاه  داده می شود
.(لینک اطلاعات تکمیلی)

پست الکترونیکی

• سرویس پست الکترونیکی به تمامی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری در بدو ورود از طرف مرکز فناوری اطلاعات اعطاء می گردد.
  • دانشجویان مذکور می توانند از طریق گزارش 672 درسیستم گلستان اطلاعات شناسه کاربری و پسورد خود را بدست آورند.
  • لازم به ذکر است فقط دانشجویان که در زمان مقرر ثبت نام ننمایند و یا به دلایلی دیگر با تأخیر ثبت نام می کنند در دوره اول ایجاد ایمیلها ایجاد نخواهد شد آدرس پست الکترونیکی این دانشجویان بعد از حذف و اضافات ایجاد می گردد و همانند سایر دانشجویان میتوانند از گزارش 672 گلستان اطلاعات کاربری خود را بدست آورند.
  • همچنین دانشجویانی که در مقطع قبلی دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان بوده و آدرس پست الکترونیکی در اختیار دارند، همچنان همان آدرس برای مقطع بعدی تعریف می گردد. لذا لازم است احتمام در موقع ثبت نام شماره دانشجویی قبلی خود را به مسنول پذیرش آموزش اعلام کنند.
  • دانشجویان مهمان تمامی مقاطع برای همان ترمی که میهمان هستند فقط شناسه اینترنت دریافت می کنند و لذا به هیچ عنوان به این دانشجویان آدرس پست الکترونیکی اعطا نخواهد گردید.
  • در صورتی پس از موعد ذکر شده اطلاعات در سیستم گلستان موجود نبود لطفا از طریق ارسال یک تیکت که حاوی نام و نام خانوادگی انگلیسی شماره دانشجویی، کد ملی ، مقطع تحصیلی و نام دانشکده باشد را از طریق سامانه پشتیبانی مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی اصفهان به نشانی www.tkt.iut.ac.ir ارسال نمایید.

كيف پول و تغذیه

شارژ كارتهاي شناسایی چند منظوره (جامع هوشمند) فقط از طريق كيف پول (www.ewallet.iut.ac.ir) مقدور مي باشد.

برای شارژحساب خود در منوی امکانات کاربری گزینه شارژ کیف پول را انتخاب کرده ودر صفحه بازشده مبلغ شارژ را به ریال تایپ نموده و نوع حساب را انتخاب نمایید. توجه داشته باشیدبرای استفاده از تغذیه و استخر حتما باید حساب معاونت دانشجویی را انتخاب نمایید. بازدن دکمه تایید در صفحه بانک ملي و يا IPG را انتخاب و دکمه پرداخت را فشار دهید به این ترتیب به صفحه پرداخت بانک تجارت منتقل خواهید شد در این صفحه می توانید با یکی از کارت های عضو شتاب و واردنمودن اطلاعات خواسته شده حساب خود را به مبلغ مورد نیاز شارژ کنید.

پس از شارژ حساب خود به مقدار لازم به سایت www.dining.iut.ac.ir مراجعه نموده و با توجه با راهنمایی که در تابلو سلف مرکزی (خواهران و برادران) نصب شده است نسبت به رزرو غذا اقدام بفرمایید.

از طریق منوی امکانات کاربری و گزینه مشاهده تراکنش های مالی می توانید از شارژ حسب خود اطمینان حاصل نمایید(لازم به توضیح است که 5 تراکنش مالی اخیر شما در صفحه اول گنجانده می شود).

در منوی امکانات کاربری می توانید از طریق تغییر رمز عبور اقدام به تعویض رمز عبور خود نمایید.

سامانه پشتيبانی خدمات مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی اصفهان

دانشجویان محترم در صورت هر گونه اشکال شبکه ای از طریق سایت www.tkt.iut.ac.ir می توانند مشکل خود را به این مرکز اطلاع دهند تا در اسرع وقت پیگیری لازم انجام گردد. یاددآوری می گردد که به دانشجویانی که حضورا به مرکز فناوری اطلاعات مراجعه نمایند بدون شماره تیکت پاسخی داده نخواهد شد.

برچسب: