وان نوت (OneNote) برای مدیریت درس، کار و زندگی

مدیریت زمان

آیا عضو هیئت علمی دانشگاه و پژوهشگری فعال هستید؟ آیا در مدیریت محتوای آنچه تحقیق و جستجو می‌کنید باچالش روبرو هستید؟ آیا کارمندی هستید که حجم کارهای او بسیار متنوع و زیاد است؟ آیا مدیری پر مشغله هستید؟ پروژه‌های متعدد در شرکت دارید؟ آیا دانشجویی هستید که برای پایان‌نامه خود در حال تحقیق است؟ آیا یک تیم کوچک هستید که دوست دارید فضایی برای هماهنگی کارها و برنامه های خود داشته باشید؟ یا فعلاً در خانه هستید و قسمت عمده وقت شما به مطالعه کتابهای کاغذی یا جستجوی سایت‌های مفید و جذاب در وب می‌گذرد؟ اگر در ثبت و مدیریت اطلاعات خود مشکل دارید، وان نوت می‌تواند یکی از راهکارهای مناسب برای شما باشد.

فرض کنید من مدیر یک شرکت هستم که پروژه‌های مختلف تولیدی – بازرگانی را مدیریت می‌کنم. همچنین به دلیل اینکه موازی با کار، در دوره MBA هم ثبت نام کرده‌ام، عصرها به کلاس می‌روم و باید درس و مشقم را هم انجام دهم. همیشه هم این نگرانی را دارم که کار و درس، باعث نشود از زندگی خانوادگی خودم غافل شوم. شاید وان نوت بتواند ابزار خوبی باشد.

لطفا جهت دريافت كامل فايل راهنما برروي فايل pdf كليك نماييد.

گروه مربوطه:
نرم افزار
نوع :
راهنما
سرویس:
خدمات

افزودن دیدگاه جدید

جهت جلوگیری از دسترسی برنامه های مخرب استفاده می گردد.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Knowledge_base | by Dr. Radut