تاریخ بروزرسانی: 2019/05/12 - 11:22
تاریخ بروزرسانی: 2019/03/11 - 13:56

به اطلاع مي رساند، با پيگيري مركز فناوري اطلاعات و با توجه به ساز و كارهاي جديد مالي دانشگاه، درگاههاي بانكي مربوط به تربيت بدني و كتابخانه مركزي در سامانه كيف پول راه اندازي شده است. توجه داشته باشيد كه واريزهاي بانكي در حال حاضر صرفا براي استفاده از استخر و كتابخانه مركزي مقدور و از درگاههاي متفاوت انجام مي گيرد. خاطر نشان مي سازد كه شارژ حساب جهت استفاده از امكانات سلف، كماكان از طريق سامانه تغذيه امكان پذير مي باشد

تاریخ بروزرسانی: 2019/02/05 - 08:19
قابل توجه اساتید محترم و دانشجویان گرامی دانشگاه صنعتی اصفهان
تاریخ بروزرسانی: 2019/01/26 - 14:37

با توجه به این که ارتباط به اینترنت از طریق سیستم فعلی نت ممکن است باعث قطعی مکرر شود، مرکز فناوری اطلاعات ضمن حفظ دسترسی به اینترنت از طریق سیستم نت، دسترسی جدیدی بر اساس سیستم hotspot راه اندازی کرده است. در این مدل، کاربر نیازی به اتصال از طریق vpn برای ارتباط با اینترنت ندارد و کافی است مراحل زیر را انجام دهد.

تاریخ بروزرسانی: 2019/01/16 - 16:12

با سلام و احترام

به استحضار مي رساند پس از طرح موضوع راه اندازی سامانه ایمیل بومی در شورای فناوری اطلاعات دانشگاه و تایید آن شورای محترم و با تلاش شبانه روزی چندین ماهه کارشناسان محترم مرکز فناوری اطلاعات، به حول و قوه الهی این سامانه در تاريخ دوشنبه مورخ اول بهمن ماه (1 / 11 / 97)راه اندازی و بهره برداری خواهد شد. اگر چه سامانه جدید شکل ظاهری تقریبا متفاوتی از سامانه IceWarp دارد اما از نظر عمکردی تفاوتی با سامانه موجود نخواهد داشت.

تاریخ بروزرسانی: 2019/01/16 - 16:04

تاریخ بروزرسانی: 2019/01/09 - 14:28
با توجه به این که ارتباط به اینترنت از طریق سیستم فعلی نت ممکن است باعث قطعی مکرر شود، مرکز فناوری اطلاعات دسترسی جدیدی بر اساس سیستم hotspot بطور آزمایشی راه اندازی کرده است. در این مدل، کاربر نیازی به اتصال از طریق vpn به سیستم نت ندارد و کافی است مراحل زیر را انجام دهد.
۱. پس از اتصال به شبکه (وایرلس یا مودم ADSL ) ، درصفحه مرورگر خود به ادرس hotspot.iut.ac.ir بروید. البته با ورود هر آدرس دیگر در مرورگر خود نیز به این آدرس هدایت می شوید.

۲. نام کاربری و کلمه عبور اینترنت خود را در صفحه login وارد نمایید.

تاریخ بروزرسانی: 2019/01/05 - 10:17
طرح اصلاح الگوی مصرف اینترنت