میزان اعتبار کاربران در سیستم NET

تغییر مستمر الگوی مصرف اینترنت و افزایش تقاضایی که به صورت پیوسته در ترافیک مورد نیاز کاربران در دنیای مجازی صورت می گیرد، موجب اعلام نارضایتی برخی کاربران اینترنت دانشگاه از سرویس های ارائه شده در اوایل ترم مهر 94-95 گردید. پس از بررسی های صورت گرفته توسط کارشناسان مرکز فن آوری اطلاعات، به منظور ارتقاء سرویس های اینترنت دانشگاه و همچنین مدیریت پهنای باند دانشگاه، پیشنهاد اعمال تغییراتی (به صورت آزمایشی) در نحوه اختصاص ترافیک به کاربران صورت گرفت. در این راستا تلاش شده تا تغییرات پیشنهادی منجر به تسهیل استفاده های علمی دانشجویان از اینترنت شده و همزمان امکان بهره مندی کاربران از شبکه برای کارهای روزمره و سرگرمی نیز در حد امکان و با هزینه متناسب برقرار باشد. همچنین با توجه به رشد نیاز کاربران، سهمیه برخی گروه‌ها افزایش یافته است.

جزئیات و قوانین سرویس حجمی جدید مطابق جدول زیر می باشد.

گروه کاربر

زير گروه

ميزان اعتبار کاربر در ماه (برحسب واحد)

زمان شروع سرویس

کارشناسي

اول و دوم

2000

روز 20 ماه

سوم و بالاتر

کارشناس ارشد

روز 10 ماه

دکتري

اساتيد

کارمندان اداری

کارشناسان آموزشی

دانشجویان مستقر در خوابگاه

همزمان با شروع سرویس اصلی

• به هرکاربر، اعتباری طبق جدول فوق در هر ماه اختصاص می یابد. یک واحد اعتبار معادل یک مگابایت می باشد.
  • در انتهای هر دوره اعتبار تمامی سرویس ها صفر و مجددا بر اساس سهمیه‌ها تنظیم می شود.
  • امکان ذخیره سازی حجم و استفاده حجم باقیمانده در ماههای بعدی میسر نمی باشد.
  • در صورت پایان سهمیه مشخص شده، هر فرد می تواند تا سقف مشخصی با قیمت هر گیگابایت 1200 تومان اقدام به خرید اینترنت مازاد نماید.
  • مطابق جدول زیر، در ساعت خاصی از شبانه روز تخفیف در میزان محاسبه شده مصرف اعمال می گردد.

از ساعت 7:30 صبح

تا 1:30 نیمه شب

از ساعت 1:31 نیمه شب

تا 3:30 نیمه شب

از ساعت 3:30

نیمه شب تا 7:29 صبح

با ضریب 1

با ضریب 0.4

با ضریب 0.2

جهت دريافت فايل pdf برروي اين لينك كليك نماييد.

در این ارتباط کاربران برای هر چه بهتر استفاده از اعتبار خود به نکات زیر توجه نمایند.

-         با توجه به اینکه در ارتباطات داخلی نیازی به استفاده از سیستم NET نیست، در صورتی که download با حجم بالا از سرورهای داخل دانشگاه دارید ارتباط خود را با Net قطع کنید و سپس با سرویس دهنده داخلی ارتباط برقرار کنید تا از اعتبار شما کسر نگردد.

-         در صورتی که قصد دارید فایلی با حجم بالا را از اینترنت Download نمایید، ابتدا در سایت software.iut.ac.ir آن را جستجو نمایید. در صورتی که فایل مورد نظر شما وجود نداشت با دفتر هسته محتوی با شماره تماس 5825 (آقای عزیزی) تماس بگیرید و درخواست خود را مطرح نمایید تا این مرکز فایل را برای شما Download و در اختیار شما قرار دهد.

بررسی میزان اعتبار کاربران

کاربران عزیز می‌توانند میزان اعتبار باقی مانده در هر لحظه از زمان را از طریق آدرسhttps://acc.iut.ac.ir   مشاهده نمایند. پس از وارد نمودن آدرس مربوطه در صفحه مرورگر خود صفحه دریافت نام و کلمه عبور نمایش داده می‌شود. در این صفحه باید نام و کلمه عبور خود را که در دسترسی به شبکه از آن استفاده می‌کنید را وارد نمایید. در شکل 1 صفحه مربوط به ورود اطلاعات کاربری نمایش داده شده است.

پس از تایید اطلاعات کاربری، صفحه مشخصات مربوط به کاربر نمایش داده خواهد شد. در این صفحه میزان اعتبار فعلی کاربر  (Current Credit) بر حسب UNIT نمایش داده می‌شود. در جدول پایین همان صفحه این میزان اعتبار بر حسب مگابایت در صورتی که در زمانهای مختلف استفاده شود نشان می‌دهد. برای مثال همانطور که در شکل زیر نشان داده شده است، در صورتی که میزان اعتبار کاربر 100Unit باشد، در صورتی که تمام اعتبار خود را در طول ساعت اداری مصرف نماید این میزان برابر با 100MByte می‌شود.

یکی دیگر از قابلیت‌های برنامه حسابرسی کاربران تغییر کلمه عبور فعلی است. با انتخاب گزینه change password می‌توان کلمه عبور فعلی را تغییر داد. قابل ذکر است که بعد از عوض کردن کلمه عبور فعلی، کلمه عبوری شما در کلیه سیستم‌ها از قبیل پست الکترونیک، ارتباط با اینترنت، ورود به صفحه ی حسابرسی، ارتباط dialup( در صورتی که مجوز آن به شما داده شده باشد)، و .... تغییر خواهد کرد. در شکل 3 پنجره تغییر کلمه عبور نشان داده شده است.

با انتخاب گزینه ی Connection Log زمانهایی که به سرویس اینترنت وارد شده اید و میزان استفاده از اعتبار خود در زمان ارتباط و همچنین مدت زمان استفاده شده را بر اساس بازه ی زمانی که خود انتخاب می کنید، مشاهده خواهید نمود.

Credit  به معنی اعتبار مالی یا حجمی یا ساعتی کاربر است. در این قسمت کاربر می تواند تغییرات مربوط به اعتبار اختصاص داده شده به خود را بر اساس تاریخ که در بازه ی زمانی که خود تعیین می کند مشاهده نماید:

برچسب:

Zavabet | by Dr. Radut