رفتن به محتوای اصلی

راهنمای استفاده از سامانه ی ذخیره سازی و به اشتراک گذاری فایل (IUTBOX)

مقدمه :

سامانه IUTBOX  در راستای ایجاد امکان ذخیره سازی و به اشتراک گذاری داده ها به صورت امن و قابل دسترس از تمامی نقاط مورد بهره برداری قرار گرفته است.

جهت استفاده از این سامانه در داخل دانشگاه نیازی به اتصال به اینترنت (Net - VPN) نمی باشد.

این سامانه هم از داخل دانشگاه و هم از خارج از دانشگاه قابل دسترس می باشد.

افرادی که دارای ایمیل دانشگاهی هستند (example@*.iut.ac.ir) قادر خواهند بود وارد سامانه شده و از فضای 5 گیگابایت اختصاص داده شده خود استفاده کنند.

موارد کاربرد :

• در صورتی که قصد ارسال فایل از طریق ایمیل را دارید می توانید به جای الحاق فایل (Attach) به ایمیل خود آن را بر روی IUTBOX قرار داده و لینک آن را مطابق آموزش گفته شده در ادامه مطلب ، برای فرد مورد نظر ارسال نمایید.
  • امکان قرار دادن پسورد نیز بر روی فایل های به اشتراک گذاشته شده توسط این سامانه وجود دارد که به شما امکان می دهد فایل های حساس خود را با خیال راحت تری ما بین افراد مورد نظر و مورد اعتماد خود به اشتراک بگذارید.
  • در صورتی که همکاران و یا دانشجویان شما نیز در محل کار و تحصیل خود امکان دسترسی به شبکه (داخلی یا اینترنت)  را دارند می توانید به جای استفاده از فلش مموری یا سی دی که امکان انتقال ویروس را دارد از ظرفیت IUTBOX جهت انتقال فایل های خود برای آن ها استفاده نمایید.

دسترسی به سامانه :

برای  دسترسی به سامانه به آدرس iutbox.iut.ac.ir مراجعه کنید .

برای  ورود به سامانه از اطلاعات مربوط به سامانه احراز هویت مرکزی امین دانشگاه استفاده نمایید.

پس از ورود به سامانه  داشبورد اصلی  را مشاهده خواهید کرد. .

این صفحه به قسمت‌های زیر تقسیم می‌شود:

راهنمای استفاده از سامانه بارگذاری فایل iutbox

در صورتی که بر روی IUTBOX  در بالا سمت چپ کلیک کنید لیست  سرویس ‌های قابل استفاده  را می‌بینید.

آپلود کردن فایل

جهت آپلود کردن فایل‌های مورد نظر در سامانه  دو روش وجود دارد :

۱. Drag و Drop  کردن فایل مورد نظر در سامانه و پوشه مورد نظر

۲. استفاده از دکمه ی آپلود و انتخاب فایل مورد نظر

دانلود کردن فایل

برای دانلود کردن فایل کافی است بر روی فایل مورد نظر کلیک کنید و یا در صورت نیاز دانلود چندین فایل ابندا در سمت پایین راست هر فایل آن فایل را انتخاب کرده سپس با ظاهر شدن گزینه ی دانلود در بالای صفحه آن‌ها را دانلود کنید.

اشتراک گذاری فایل

جهت به اشتراک گذاری فایل میان اعضای سامانه ( که شامل تمامی افراد دارای ایمیل دانشگاه  می‌باشد ) ابندا فایل مورد نظر را آپلود کرده سپس با موس بر روی فایل یا فولد مورد نظر رفته و با ظاهر شدن گزینه ی Share آن را انتخاب کنید و در جعبه ی ایجاد شده کاربر مورد نظر را جستجو کنید .

در قسمت اشتراک گذاری شما می‌توانید مجوز تغییر فایل اشنراک گذاشته شده و یا به اشتراک گذاری فایل را تغییر دهید

از به اشتراک گذاری به وسیله لینک می‌تواند برای به اشنراک گذاری فایل‌ها با افراد غیر عضو یا عضو سامانه نیز  استفاده کنید با کلیک بر روی گزینه share link سامانه به صورت خود کار یک لینک منحصر به فرد به فایل شما اختصاص می‌دهد که شما می‌توانید برای اشتراک گذاری از آن استفاده کنید ( در داخل ایمیل یا شبکه های اجتماعی یا وب سایت و ... ) برای این لینک شما می‌توانید پسورد و زمان اعتبار لینک نیز تعیین کنید.

راه حل مناسب برای محدودیت ایمیل دانشگاه

بسیاری از استادان دانشگاه با مشکل پر شدن فضای ایمیل و یا ارسال فایل‌ها با حجم زیاد توسط ایمیل دانشگاه برخورده اند . همان طور که در بخش قبلی ذکر شد جهت به اشتراک گذاری و ارسال فایل ها از طریق ایمیل می توانید فایل مورد نظر خود را در IUTBOX آپلود نموده و لینک اشتراک آن را داخل متن ایمیل خود درج نمایید و با این کار به جای استفاده از حجم ایمیل خود از حجم IUTBOX که 5 گیگابایت می باشد و به مراتب از حجم ایمیل بیش تر است استفاده خواهید نمود.

راهنمای سامانه iutbox

تحت نظارت وف ایرانی