درباره ما

توسعه فناوری اطلاعات در اکثر کشورهای جهان موجب کمک به گسترش سایر تکنولوژی ها شده و نهادها و ارگان ها می توانند بر اساس این بستر فراهم شده به انجام فعالیت های خود به صورت سازمان یافته تر و اصولی تر بپردازند.

اولین قدم برای توسعه این فناوری در یک دانشگاه ایجاد یک ارگان مناسب جهت بسط دادن این تکنولوژی و نگهداری پایدار از سرویس های ارایه شده در سطح دانشگاه برای استفاده تمامی دانشجویان ، اساتید و کارکنان دانشگاه می باشد.

دهه شصت مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی اصفهان

در این راستا مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی اصفهان با توجه به دارابودن توان علمی بالا و امکانات مناسب، همگام با توسعه و کاربرد فناوری ارتباطات و اطلاعات کار خود را در سال ۱۳۵۸ آغاز نمود و از ابتدای سال ۱۳۸۶ با مأموریتی جدید از مرکز اطلاع رسانی، به مرکز فناوری اطلاعات تغییر نام داد و سعی داشته با پیشرفت تکنولوژی خود را همراه نموده و هم اکنون نیز تلاش دارد با تغییرات اساسی و استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود در مرکز و ارائه طرحهای نوین در جهت اطلاع رسانی سریع و کاربردی کردن آن در قسمتهای مختلف دانشگاه گام بردارد.

استفاده از سامانه های مناسب جهت کنترل پروژه ها و فعالیت های جاری در مرکز فناوری اطلاعات و ارایه گزارش های کاربردی و همچنین برگزاری جلسات آموزشی برای کارکنان مرتبط در بخش های مختلف دانشگاه انتخاب راهی است که می تواند در یک چشم انداز بلند مدت موجب افزایش کیفیت خدمت رسانی و بهبود شرایط استفاده از ظرفیت های فناوری اطلاعات دانشگاه برای تمامی کاربران دانشگاه را فراهم آورد.

مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی اصفهان

مرکز فناوری اطلاعات با فعاليت در زمينه طراحی، نگهداری و پشتيباني شبکه و سرويس های مرتبط و همچنين ارائه سرويسهای نرم افزاری و آموزش های مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات در خدمت جامعه دانشگاهی می باشد.