من دانشجوی فارغ التحصیل هستم و در حال حاضر بعنوان کمک استاد یکی از اساتید هستم، چگونه وارد سامانه شوم؟

حالت اول: اگر شما دانشجوی فعال هستید و فقط استاد شما را بعنوان کمک اساتید سامانه به درس مربوطه اضافه کرده باشند، شما با همان نام کاربری شماره دانشجویی و پسورد ایمیل از طریق لینک احراز هویت مرکزی امین می توانید وارد سامانه شده و هم درسهای ترم خود را ببینید و هم درسی که بعنوان استاد حل تمرین آن هستید را مشاهده و مدیریت نمایید.

حالت دوم: اگر شما دانشجوی فعال هستید و در گلستان اسم شما بعنوان استاد سامانه منظور شده باشد:

شما با نام کاربری شماره دانشجویی و پسورد ایمیل به عنوان کلمه عبور از طریق لینک احراز هویت مرکزی امین می توانید وارد سامانه شده و درسهای ترم خودتان را ببینید.

همچنین با کد استادی که آموزش دانشکده برای شما صادر کرده به عنوان نام کاربری و کد ملی به عنوان رمز ورود از طریق ورود سایر کاربران می توانید وارد سامانه شده و درسی که بعنوان استاد یا کمک استاد آن هستید را مشاهده  و مدیریت نمایید.