با تقدیم سلام و احترام خدمت کاربران محترم

شما از داخل دانشگاه با اتصال به شبکه دانشگاه (چه به صورت کابل و یا اتصال به WiFi IUT-City) می توانید شبکه های صدا و سیما را مشاهده نمایید.

دانلود نرم افزار VLC:

با توجه به اینکه حساب دانشجویی فارغ التحصیلان فقط تا یکسال پس از فارغ التحصیلی برای استفاده محدود در ایمیل دانشگاه فعال است، همه دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی اصفهان می‌توانند یک حساب فارغ التحصیلی دریافت کنند. در این رابطه، توجه به نکات زیر ضروری است:

برای اتصال  یک سامانه به احراز هویت مرکزی، کلاینت های CAS به زبان های مختلف برای تسهیل این کار وجود دارد. علاوه بر این برنامه نویس می تواند بدون نیاز به کلاینت با ارسال و دریافت پیام های مناسب طبق پروتکل CAS، یک سامانه را به احراز هویت مرکزی متصل کند.

در زیر تعدادی از متداول ترین کلاینت ها را مشاهده می کنید:

موزیلا برای رفع #‫آسیب‌پذیری Firefox ،Firefox اندروید و Firefox ESR به‌روزرسانی‌های امنیتی منتشر کرده است. این آسیب‌پذیری که با شناسه CVE-2020-16044 پیگیری می‌شود، دارای درجه اهمیت بحرانی بوده و به نحوه‌ی برخورد Firefox با کوکی‌های مرورگر ارتباط دارد. آسیب‌پذیری در نسخه‌ 84.0.2 از Firefox، نسخه 78.6.1 از Firefox ESR و نسخه 84.1.3 از Firefox for Android رفع شده است.