چگونه یک دانشجو تحصیلات تکمیلی را بعنوان دستیار آموزشی در درس انتخاب کنم؟

برای اضافه کردن دستیار آموزشی ابتدا به درس مربوطه در ترم جاری بروید و بعد از قسمت "شرکت کنندگان" وارد بخش "کاربران ثبت نام شده" شوید. سپس وارد لینک "ثبت نام کاربران" شوید.

• اگر دانشجو از قبل در درس شما ثبت نام کرده باشد نام ایشان را در لیست دانشجویان مشاهده می کنید و از قسمت انتساب نقش، نقش مورد نظر را به وی داده و دکمه ثبت نام را کلیک کنید.
  •  اگر دانشجو در درس شما ثبت نام نکرده باشد،  روی قسمت ثبت نام کاربران رفته و نام ایشان را جستجو کنید و از بخش انتساب نقش، نقش مورد نظر را انتخاب و دکمه ثبت نام را کلیک کنید.

نکته: اگر شخصی که به عنوان دستیار آموزشی می خواهید انتخاب کنید دانشجوی فعال دانشگاه صنعتی اصفهان نباشد لازم است با ارسال یک در خواست خطاب به ریاست مرکز فنآوری اطلاعات، نام و نام خانوادگی، کد ملی، ایمیل دانشجو و نام درسی که قرار است درآن درس دستیار باشند را اطلاع دهید تا ایشان را بعنوان دانشجو در سامانه عضو کنند و سپس شما همین فرایند را انجام داده و ایشان را بعنوان دستیار آموزشی انتخاب کنید.

لازم به تذکر است 2 نقش دستیار آموزشی و دستیارآموزشی با مجوز برگزاری آزمون در سامانه تعریف شده است.