راهنمای نحوه كار با سامانه جديد الكترونيكی دروس

برای ورود به سامانه آموزش مجازی دانشگاه صنعتی اصفهان ابتدا در مرورگر، آدرسhttps://yekta.iut.ac.ir را واردکنید.

با این کار به صفحه زیر منتقل می‏شوید (شکل1).

شکل  SEQ شکل \* ARABIC 1

چنانچه هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان هستید با کلیک روی  احراز هویت مرکزی  ازقسمت احراز هویت مرکزی وارد شوید. در صورتی که نام کاربری یا رمز عبور را فراموش کردید روی قسمت  تغییر و یا بازنشانی کلمه عبور از طریق id.iut.ac.ir کلیک کنید تا در این مورد به شما کمک شود.

سایر افراد مانند اساتید کمک آموزشی و اساتید مدعو می بایست با قسمت ورود  اقدام کنند. در صورتی که نام کاربری یا رمز عبور را فراموش کردید با پشتیبانی سامانه یکتا تماس بگیرید تا مدیر سامانه در این مورد به شما کمک کنند ( شکل2).

شکل  SEQ شکل \* ARABIC 2

با این کار وارد صفحه اصلی سامانه یکتا (سامانه مجازی دانشگاه صنعتی اصفهان ) می‏شوید  (شکل3).

شکل  SEQ شکل \* ARABIC 3

در قسمت راست بالای صفحه اصلی می‏توانید زبان فارسی یا انگلیسی را انتخاب کنید (شکل4).

شکل  SEQ شکل \* ARABIC 4

در قسمت چپ پایین صفحه اصلی می‏توانید با کلیک روی راهنمای ویژه اساتید به این راهنماها دسترسی پیدا کنید (شکل5).

شکل  SEQ شکل \* ARABIC 5

در بالای صفحه اصلی قسمت سمت چپ جایی که نام کاربری شما نوشته شده بر روی

کلیک کنید تا کشوی زیرآن باز شود (شکل6).

شکل  SEQ شکل \* ARABIC 6

با رفتن روی قسمت مشخصات فردی یک چرخ دنده

ظاهر می‏شود  (شکل7).

شکل  SEQ شکل \* ARABIC 7

که در این قسمت می توانید عکس خود را بارگذاری و یا  ویرایش کنید (شکل8).

شکل  SEQ شکل \* ARABIC 8

علامت    این کشو صفحه اصلی سایت را فشار دهید تا کشوی میزکار ظاهر شود (شکل9).

شکل  SEQ شکل \* ARABIC 9

اگر در این کشو

از این قسمت کلیک کنید می‏توانید بدون خارج شدن از سامانه به سوالات متداول ویژه اساتید دسترسی  پیدا کنید  (شکل10).

شکل  SEQ شکل \* ARABIC 10

اگر در این کشو روی میز کاری  کلیک کنید می‏توانید نمایش ترمی دروس خود را ببینید (شکل11).

در ترم منتخب روی درس مورد نظر بروید (شکل12).

شکل  SEQ شکل \* ARABIC 12

در سمت راست صفحه درس روی شرکت کنندگان رفته و بر روی آن کلیک کنید. از این قسمت می‏توانید لیست شرکت کنندگان (دانشجویان) را ببینید (شکل13).

شکل  SEQ شکل \* ARABIC 13

در بالای صفحه‏ درس سمت چپ روی علامت چرخ دنده

بروید.  در قسمت پیکربندی مواردی مانند خلاصه‏اي از درس مانند درصد نمرات میان ترم، منابع، سرفصل درس و عکسی مرتبط با درس را وارد کنید و نوع قالب بندی درس و نوع تقویم مورد نظرتان را مشخص کنید (شکل14).

شکل  SEQ شکل \* ARABIC 14

با فعال کردن شروع ویرایش فعالیت‏های دلخواه نظیر فایل و پوشه و غیره را می‏توانید به درس اضافه کنید (شکل15).

شکل  SEQ شکل \* ARABIC 15