بروزرساني سامانه الكترونيكي دروس(LMS)

قابل توجه اساتید محترم و دانشجویان گرامی دانشگاه صنعتی اصفهان

به استحضار دانشگاهیان محترم می رساند سامانه درس به آدرس lms.iut.ac.ir با اطلاعات دروس ترم جدید بروزرسانی گردیده است و تمامی دروس ترم جاری در شاخه Winter term 1397/1398 وارد شده اند. شایان ذکر است دروس ترم قبل نیز همچنان موجود و در شاخه Summer term 1397 قرار دارند. روش ورود به سامانه برای تمامی اساتید بجز اساتید مدعو همانند ترم قبل از طریق "سامانه احراز هویت مرکزی امین" می باشد. برای ورود اساتید مدعو لازم است از قسمت "سایر کاربران" وارد شده و در قسمت شناسه همان کد استادی گلستان خود و در قسمت پسورد کد استادی بهمراه !aA1 را وارد نمایند (مثال: اگر کد استادی 123456 باشد، کلمه عبور می شود !123456aA1)

در پایان همانطور که در اطلاعیه قبلی ذکر شده بود، سامانه درس قدیمی به آدرس ivut.iut.ac.ir تا پایان سال جاری از دسترس خارج خواهد شد لذا چنانچه هنوز اطلاعاتی روی آن سرور دارید لطفا از آنها نسخه پشتیبان تهیه نمایید.

با تشکر از همراهی شما