گزارش ارتقای اتوماسیون و راهنمایی در مورد چند مشکل رایج

مقدمه

پيرو مصوبه شوراي فناوري اطلاعات دانشگاه در تاريخ 17/6/95 در خصوص ارتقاي سامانه اتوماسيون اداري، اين پروژه در دستور كار مركز فناوري اطلاعات قرارگرفت و طبق برنامه زمان‌بندي تعريف شده، و با انعقاد قرارداد با شرکت پیمانکار، پروژه در بازه زماني پیش بینی شده طی کمتر از دوماه اجرا گردید.

مهمترين ويژگي هاي ويرايش 9.3 سامانه مكاتبات اداري

• بهبود زیر ساختهای فنی نرم افزار
  • امکان اجرای نرم افزار بر روی پلتفرم های مختلف
  • افزایش سرعت و کارایی نرم افزار
  • رفع برخی ایرادات اساسی در بخش های مختلف نرم افزار

اهم اقدامات انجام شده در بازه زماني پروژه

1- نصب نسخه تست در تاريخ 1/8/95

2- بررسي وضعيت فعلي كلاينت هاي دانشگاه

3 - آموزش رابطين، مسئولين دفاتر، دبيرخانه (جمعا 109 نفر) و برگزاري كلاس عمومي رفع اشكال

4- بررسي و تست سيستم و رفع مشكلات از طريق تكميل و ارسال چك ليست تست سيستم

5 – به روز رساني نسخه اصلي در تاريخ 2/9/95

چند نكته كه بايد در نسخه جديد اتوماسيون مورد توجه قرار دهيم:

• استفاده از Browser
  1. توصیه می شود همواره از آخرین نسخه مرورگرها استفاده کنید. نسخه‌های جدید مرورگرهای رایج مانند Chrome, Firefox معمولا روی سامانه software.iut.ac.ir در اختیار شما قرار می‌گیرد، اگرچه از سایت اصلی آنها نیز قابل دانلود می‌باشد
  2. بهتر است از ویندوز 64 بیتی و همچنین نسخه 64 بیتی مرورگرها استفاده نمایید.
  • قابل توجه كاربران اينترنت اكسپلورر
  1. جهت استفاده از سيستم از منوي Tools  گزينه Internet Options  را انتخاب نموده و سپس در قسمت Browsing History  گزينه Delete  را انتخاب  كنيد و پس از انتخاب موارد موجود در اين صفحه دگمه Delete  را بزنيد.
  2. در منوي Tools گزينه Internet Options  را انتخاب نموده و در قسمت Browsing History  دگمه Setting  را كليك نماييد.از پنجره باز شده دگمه View File  را كليك نموده، همه موارد را انتخاب و حذف نماييد.
  3. در منوي Tools ، در صورتيكه فعال بودن گزينه Compatibility View  آنرا غير فعال نماييد.

• جهت تكميل فرمهاي موجود در اتوماسيون و يا تهيه نامه از قسمت افقي بالا، گزينه ايجاد مدرك را انتخاب نماييد. در اين صورت نامه و يا فرم ثبت قطعي شده و شماره  مي شود و مي توانيد ارجاع دهيد يا شروع فرآيند را كليك نماييد.
  • مسير ميز كاري ، پيشنويس براي ثبت پيشنويس بوده و پيشنويس شماره نمي شود. لذا امكان ارجاع و شروع فرآيند وجود ندارد.مگر اينكه از قسمت ليست پيشنويس ها، پيشنويس مربوطه را با كليك روي گزينه "ذخيره به عنوان" شماره كرده و امكان ارجاع و يا شروع فرآيند فعال خواهد شد.

یادآوری: جهت ارسال سوالات و مشكلات خود از طريق سامانه http://tkt.iut.ac.ir  با كارشناسان مركز در ارتباط باشيد.