به روزرساني وب سايت دانشگاهي

با سلام و احترام خدمت دانشگاهیان گرامی

مستحضر هستید که امروزه میزان و کیفیت حضور دانشگاهها روی وب در معرفی تواناییها، نوآوری‌ها، و جذب مخاطبین تاثیر روبه افزایشی داشته است. به منظور بهبود رتبه وبومتریک دانشگاه و همچنین بالاتر رفتن جایگاه وب دانشگاه در سطح ملی و بین المللی همکاری همه شما می‌تواند موثر باشد که برخی از اقدامات قابل انجام خدمت شما اطلاع‌رسانی می گردد.

همکاری  دانشگاهیان گرامی تاکنون در کسب رتبه سوم توسط دانشگاه صنعتی اصفهان در بین وب سایت های دانشگاهی بسیار موثر بوده و آنها با تلاش‌های خود در این موفقیت سهیم بوده اند. ادامه این همیاری و همکاری می تواند به تثبیت این موفقیت کمک کرده و همچنین موجب بهبود وضعیت وب دانشگاه گردد. در زیر نکات مهم جهت این موضوع ارائه می‌گردد.

1. سعی کنید هر هفته هر چند کوتاه بخشی از محتواهای وب سایت شخصی را به روز رسانی کرده و یا مطالب جدیدی بارگذاری نمایید (مانند خبر ، تصویر ، اطلاعیه ، تکلیف درسی ، نمرات و ... ) تا با این کار وب سایت شما در سطح اینترنت به عنوان یک وب سایت پویا تلقی شده و شانس بازدید از سایت خود را افزایش دهید.
  2. از استادان و دانشجویان محترم درخواست می شود نسبت به بارگذاری مطالب به زبان انگلیسی بر روی وب سایت های خود اقدام نمایند که این کار می تواند به بهبود جایگاه وب سایت های شخصی آن ها در موتورهای جستجو از جمله گوگل منجر گردد.
  3. بارگذاری فایل های مناسب درسی و علمی و پژوهشی (PDF , PPT , DOC) بر روی وب سایت های دانشکده و شخصی افراد نقش بسیار خوبی در مرجع شدن آن وب سایت ها در اینترنت و افزایش بازدید به همراه خواهد داشت. لازم به ذکر است که فایلهایی که کپی‌رایت دارند نباید روی سایتهای اینترنتی دانشگاه در دسترس عموم قرار گیرند.
  4. در صورتی که مقالاتی از شما در مجلات بین المللی منتشر شده است و یا در حال انتشار می باشد حتما نام کامل وب سایت خود را داخل مقالات و هنگام ثبت آن ها ذکر نمایید.
  5. در صورت عضویت دانشکده یا سازمان خود در موسساتی خارج از دانشگاه (برای مثال موسسات استاندارد و کنفرانس های بین المللی و کشوری و ... ) حتما از آن مرجع خارجی درخواست کنید که لینک وب سایت دانشگاه یا دانشکده یا شخصی شما را در وب سایت خود قرار دهند.
  6. سعی کنید در صورت نیاز به اشتراک گذاری فایل و یا متن در شبکه های اجتماعی آن را بر روی سایت شخصی خود بارگذاری نموده و لینک آن را منتشر کنید تا با این کار تعداد بازدیدهای سایت خود را افزایش دهید.