رفتن به محتوای اصلی
x

بنده به اشتباه برای یک شخص در یکتا گزینه افزودن مخاطب را زده ام .چطور میتوانم این درخواست را لغو یا حذف کنم؟

در یکتا اگر کاربری شخصی را به اشتباه به فهرست مخاطبین (Contacts) خود اضافه کرده باشد، می‌تواند به‌سادگی او را حذف کند.

روش حذف مخاطب:

  1. وارد یکتا شوید.

  2. روی آیکون پیام‌ها (Messages) در بالای صفحه کلیک کنید.

  3. وارد بخش Contacts یا مخاطبین شوید.

  4. نام شخص موردنظر را پیدا کنید.

  5. روی سه‌نقطه کنار نام او کلیک کنید.

  6. گزینه حذف یا delete را انتخاب کنید. 

    شایان ذکر است حذف مخاطب از فهرست، به معنی مسدود کردن ایشان نیست؛ فقط ایشان از فهرست مخاطبین شما حذف می‌شوند.


تحت نظارت وف ایرانی