رفتن به محتوای اصلی
  • امکان اختلال در شبکه دانشگاه
    • باسلام و احترام بدینوسیله به اطلاع کاربران محترم شبکه می رساند ، به دلیل بروزرسانی سرویسهای شبکه دانشگاه امروز به تاریخ 99/11/20 از ساعت 11:30 تا 13 امکان اختلال در شبکه دانشگاه وجود دارد.

• انتخاب برگزیدگان مسابقه یک برش طلایی در هفته کتاب سال 1398

برگزیدگان مسابقه یک برش طلایی در هفته کتاب سال 1397 انتخاب شدند.

نقش زبان در سرنوشت انسان ها – مهدی فقیه ایمانی

ارتباط انسان و زبان همچون کسی است که در لب پرتگاه ژرفی، دوشادوش شخص دیوانه ای قرار گرفته و هر لحظه بیم آن می رود حتی بدون قصد دشمنی و از روی مزاح او را به عمق پرتگاه فرو افکند ...

• دسترسی به سامانه هات اسپات از طریق مودم های ADSL در خوابگاه ها

پیرو اطلاعیه های قبلی امکان استفاده از سامانه هات اسپات برای دسترسی به اینترنت در خوابگاه ها مقدور می باشد. در این دسترسی به جای این که از اتصال net استفاده کنید می توانید پس از اتصال به شبکه در صفحه مرورگر خود hotspot.iut.ac.ir را وارد و در سامانه login کنید تا دسترسی به اینترنت فراهم شود.

• بسته ترافیکی تشویقی روزهاي تعطيل آخر هفته

به منظور فراهم نمودن زمینه استفاده بهتر از پهنای باند دانشگاه در روزهای تعطیل برای استادان و دانشجویان محترمی که ساکن دانشگاه هستند.

کاربران می توانند از روز پنج شنبه 20 ارديبهشت  ساعت 5 صبح لغايت  روز شنبه 22 اردیبهشت ساعت 8 صبح، بسته ترافیکی تشویقی علاوه بر حجم فعلی خود استفاده نمایند.

لطفا به موارد زیر دقت فرمایید.

1- کاربران حتما باید شارژ مثبت داشته باشند ، در غیر این صورت ابتدا اقدام به خرید شارژ ، سپس از این بسته تشویقی استفاده نمایند.

• اطلاعيه تغيير کلمه عبور پست الکترونيکي براي کاربراني که تا کنون کلمه عبور خود را تغيير نداده اند

از کليه اساتيد محترم، کارمندان و دانشجوياني که تاکنون کلمه عبور پست الکترونيکي خود را تغيير نداده اند خواهشمند است در اسرع وقت نسبت به تغيير کلمه عبور خود از طريق لينک زير اقدام نمايند. http://acc.iut.ac.ir لطفاً درصورت بروز هرگونه مشکل در تغيير کلمه عبور با شماره تلفن 5840 تماس بگيريد.     با تشکر از همکاري شما مرکز فناوري اطلاعات

تحت نظارت وف ایرانی