رفتن به محتوای اصلی
  • اطلاعیه شماره 1: راه اندازی سامانه جدید جهت دسترسی به اینترنت

با سلام و احترام خدمت کاربران عزیز شبکه دانشگاه.

• باج‌افزار SynAck

باج افزار SynAck فایل‌های کاربر را با الگوریتم AES-256-ECB رمزگذاری می‌کند. مبلغ اخاذی شده توسط آخرین نسخه از این باج‌افزار نیز 3 هزار دلار اعلام شده است.
    جهت كسب اطلاعات بيشتر به آدرس

مراجعه فرماييد.

• راه اندازی مخازن (repository) لینوکس در شبکه دانشگاه

جهت دانلود و استفاده از مخازن لینوکس که به صورت اتوماتیک (automatic update)  بر روی سرورهای داخلی  بارگذاری می شوند (به صورت ساعتی و روزانه) می توانید به نشانی زیر مراجعه نمایید :

تا به حال مخازن (repository) مربوط به Centos , Ubuntu , Fedora , Arch Linux , Debian , Raspbian , Opensuse , Manajro , Mint Linux , Gentoo , Alpine Linux پشتیبانی می گردند.
    همچنین مخازن rpmfusion (free and nonfree) موجود است.

• اطلاعیه عدم امکان خرید شارژ اینترنت

با توجه به سیاستهای مالی ابلاغی توسط وزارت علوم در خصوص واریز وجوه نقد در حساب خزانه کل متاسفانه سامانه خرید شارژ در حال حاضر امکان تعامل با سرورهای بانک مرکزی را ندارد. از این ضمن عذر خواهي از دانشگاهیان عزیز به ا طلاع تمامی كاربران اينترنت اين دانشگاه مي رساند درگاه بانكي خرید شارژ تا اطلاع ثانوي در دسترس نمی باشد. جهت خرید شارژ کارکنان محترم دانشگاه می توانند از طریق سامانه تیکت درخواست خود را اعلام نمایند تا اقدام مقتضی صورت گیرد.

• بسته ترافیکی تشویقی روزهاي تعطيل آخر هفته

به منظور فراهم نمودن زمینه استفاده بهتر از پهنای باند دانشگاه در روزهای تعطیل برای استادان و دانشجویان محترمی که ساکن دانشگاه هستند.

کاربران می توانند از روز پنج شنبه 20 ارديبهشت  ساعت 5 صبح لغايت  روز شنبه 22 اردیبهشت ساعت 8 صبح، بسته ترافیکی تشویقی علاوه بر حجم فعلی خود استفاده نمایند.

لطفا به موارد زیر دقت فرمایید.

1- کاربران حتما باید شارژ مثبت داشته باشند ، در غیر این صورت ابتدا اقدام به خرید شارژ ، سپس از این بسته تشویقی استفاده نمایند.

تحت نظارت وف بومی