رفتن به محتوای اصلی
x

چرا برای من پیام زیر ظاهر می‌شود. در صورتیکه در پیکربندی در قسمت محدودیت دسترسی گروه‌بندی را اعمال نکرده‌ام؟ There is a conference room for each group and you have access to more than one. Be sure to select the correct one.

این پیام برای اساتید درجاهای مختلف ممکن است نشان داده شود و به معنای گروه‌بندی شدن کلاس است.

در صفحه‌ی اصلی درس در حالتیکه دکمه‌ی شروع ویرایش کلیک شده، جلوی جلسات تعریف‌شده یک علامت آدمک ظاهر می‌شود، گاهی به‌طور اتفاقی روی این آدمک کلیک می‌شودوآدمک داخل یک دایره می‌رود و گروه‌بندی انجام می‌شود. برای رفع این مشکل به صفحه درس بروید. روی شروع ویرایش کلیک کنید. حال روی علامت آدمک کلیک کنید تا از دایره خارج شود.


تحت نظارت وف بومی