برای ورود به سامانه تیکت در صورتی که دسترسی احراز هویت نداشته باشیم چه باید کرد؟

ورود از طریق سایر کاربران

کاربرانی که به هر دلیلی اطلاعات آن‌ها در سامانه احراز هویت مرکزی ثبت نشده است و یا اینکه پسوردشان را فراموش کرده اند، بر روی    اگر امکان ورود ندارید اینجا ثبت نام نمایید     کلیک کنند.

3

سپس در صفحه باز شده نام و نام خانوادگي، يك ايميل غير دانشگاهي و رمز عبور منتخب خود را وارد کرده سپس روي حساب من را ایجاد کن  کليك كنيد (شکل 4).

(توجه كنيد در قسمت ایمیل، بایدایمیل غیردانشگاهی خود را واردکنید.)

3

در اين مرحله پيامي مبني بر تاييدشدن ثبت نامتان در سامانه پشتیبانی دانشگاه صنعتی اصفهان می‌آید. به ايميل غیر دانشگاهی كه ثبت کرده‌اید برويد .

4

در ايميلي كه از طرف سامانه پشتیبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برايتان آمده روي لينك داده شده كليك كنيد.

5

ايميل غیردانشگاهی و رمز عبور داده شده در مرحله قبل را وارد کرده وروي ورود كليك كنيد.

8