• نحوه پاسخگویی به مشکلات کاربری دانشجویان فارغ التحصیل

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان فارغ التحصیل می رساند، به منظور تسریع روند پاسخگویی به مشکلات کاربری می توانید به سامانه tkt.iut.ac.ir وارد شده و در سامانه احراز هویت مرکزی امین با وارد کردن نام کاربری : شماره دانشجویی و پسورد ایمیل دانشگاهی درخواست های خود را ارسال نمایید.

• دسترسی جدید به اینترنت در خوابگاه آقایان

با توجه به این که ارتباط به اینترنت از طریق سیستم فعلی نت ممکن است باعث قطعی مکرر شود، مرکز فناوری اطلاعات دسترسی جدیدی بر اساس سیستم hotspot بطور آزمایشی راه اندازی کرده است. در این مدل، کاربر نیازی به اتصال از طریق vpn به سیستم نت ندارد و کافی است مراحل زیر را انجام دهد.

۱. پس از اتصال به شبکه (وایرلس یا مودم ADSL ) ، درصفحه مرورگر خود به ادرس hotspot.iut.ac.ir بروید. البته با ورود هر آدرس دیگر در مرورگر خود نیز به این آدرس هدایت می شوید.

• نسخه جديد از باج افزار CrySis

در روزهاي اخير نسخه جديد از باج افزار CrySis  كاربران ايراني را بصورت گسترده هدف قرار داده است.
     در گونه جديد، باج افزار پسوند فايلهاي رمزگذاري شده را .java تغيير مي دهد.

• نحوه برقراری ارتباط مستقیم کارکنان دانشگاه با کارشناسان مدیریت فناوری اطلاعات تا اطلاع ثانوی
  • اطلاعیه : یکی از دلایل مهم کاهش سرعت اینترنت کاربران شبکه

باسلام
    احتراما، ضمن تبریک تولد دخت گرامی پیامبر اسلام (ص)، حضرت فاطمه (ع) به اطلاع کاربران محترم شبکه می رساند در صورتی که شارژ شما تمام شود سرعت دسترسی به اینترنت کاهش چشمگیری پیدا می کند. از این رو، در صورت مشاهده کندی ارتباط اینترنت ابتدا به سایت acc.iut.ac.ir مراجعه و درصورت منفی شدن اعتبار اینترنت در صورت نیاز اقدام به خرید شارژ نمایید. در غیر این صورت کندی ارتباط را به مسئول شبکه واحد خود اطلاع دهید.