با توجه به اینکه حساب دانشجویی فارغ التحصیلان فقط تا یکسال پس از فارغ التحصیلی برای استفاده محدود در ایمیل دانشگاه فعال است، همه دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی اصفهان می‌توانند یک حساب فارغ التحصیلی دریافت کنند. در این رابطه، توجه به نکات زیر ضروری است:

• هر فرد در طول مدت تحصیل خود در مقاطع مختلف دانشگاه، فقط یکبار می‌تواند حساب فارغ التحصیلی بگیرد.
  • دانش‌آموختگان دانشگاه می‌توانند در طول مدت یکسال بعد از فارغ التحصیلی که حساب دانشجویی‌شان فعال است یا پس از آن نسبت به دریافت این حساب اقدام کنند.
  • برای دریافت این حساب حتما باید آخرین وضعیت شما فارغ التحصیل باشد. به موارد غیر از این (مانند اخراجی) حساب تعلق نمی‌گیرد.
  • این حساب دایمی و رایگان است.
  • نام کاربری این حساب یک شمارهٔ جدید است که پس از ایجاد حساب به شما نمایش داده می‌شود.
  • همچنین این حساب آدرس ایمیلی به شکل ‎your-id@alumni.iut.ac.ir دارد که شناسه آن (your-id) می‌تواند شبیه آخرین ایمیل دانشجویی شما باشد.
  • آدرس‌های ایمیل دانشجویی شما می توانند به آدرس ایمیل فارغ التحصیلی هدایت شوند ولی ارسال ایمیل فقط با آدرس فارغ التحصیلی ممکن است.
  • پیام‌های ایمیل حساب دانشجویی که بر اساس آن حساب فارغ التحصیلی می‌گیرید به حساب جدید منتقل می‌شود.
  • ظرفیت ایمیل فارغ التحصیلی ۳۰۰ مگابایت است.
  • از این حساب فعلا فقط می توانید در ایمیل دانشگاه، سامانهٔ گلستان و سامانهٔ پشتیبانی استفاده کنید.
  • برای دریافت این حساب به «سامانه مدیریت حساب احراز هویت مرکزی» مراجعه کنید.
  • برای رفع هرگونه مشکل یا سوال با ایمیل support+mail@iut.ac.ir تماس بگیرید یا در support.iut.ac.ir یک درخواست ثبت کنید. اطلاعاتتان شامل نام، شماره دانشجویی، کد ملی و شماره تلفن همراه را ذکر کنید.

دریافت حساب فارغ التحصیلی