- ورود به سامانه - پسورد
- ایمیل - اطلاع رسانی
- تکالیف
- گروه بندی - انتخاب دستیار
- کلاس
- آزمون - پشتیبان گیری
ابتدا با نام وکلمه عبور گلستان وارد سامانه گلستان شوید.سپس از قسمت آموزش روی اطلاعات جامع آموزشی استاد کلیک کنید.در قسمت شماره استاد کد 6 رقمی داده شده کد استادی شما می باشد.
برای دیدن مراحل به روز رسانی مرورگرهای فایر فاکس وکروم اینجا را کلیک کنید.
برای ورود به سامانه باید از طریق بخش ورود روی صفحه اصلی سامانه یکتا وارد شوید، شماره استادی 6 رقمی در گلستان به عنوان نام کاربری شما می باشد و پسورد را لازم است از مدیر سامانه درخواست نمایید.
برای ورود به سامانه روی احراز هویت مرکزی کلیک کنید تا به صفحه وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور ارجاع داده شوید سپس با شماره پرسنلی5 رقمي به عنوان نام کاربری و پسورد ایمیل بعنوان کلمه عبور می توانید وارد سامانه شوید.
لازم است از مرورگرهای فایرفاکس و کروم ورژن 60 به بالا استفاده نمایید.
لازم است از مرورگرهای فایرفاکس و کروم ورژن 60 به بالا استفاده نمایید.
پسورد سامانه یکتا با پسورد ایمیل دانشگاهی و سامانه های هما و iutbux یکی میباشد هر تغییر پسوردی در این سامانه ها برای همه اعمال می شود.
لطفا با مدیرسامانه تماس بگیرید تا پسورد شما را ریست کند.
بعد از وارد شدن به سايت yekta.iut.ac.ir روی گزینه تغییر یا فراموشی کلمه عبور در مدیریت شناسه کلیک کنید با این کار به صفحه مدیریت شناسه منتقل میشوید. روی فراموشی کلمه عبور کلیک کنید.پسورد جدید به شماره تلفنی که در سامانه گلستان ثبت کرده اید ارسال میشود. در صورتی که شماره ثبت شده شما تغییر کرده از طریق آدرس ایمیل support+sso@iut.ac.ir درخواست تغییر شماره موبایل دهید.
از طریق آدرس وب سایت yekta.iut.ac.ir یا از طریق لینک سامانه ها بر روی وب سایت دانشگاه صنعتی اصفهان به آدرس iut.ac.ir
این خطا مربوط به تنطیم پروکسی است .لطفا پروکسی خود را غیرفعال نمایید.
لازم است به مدیرسامانه يكتااطلاع دهید تا پسورد شما را ریست کند.
اگر شما دانشجوی فعال هستید و فقط استاد شما را بعنوان کمک اساتید سامانه به درس مربوطه اضافه کرده باشند، شما با همان شناسه شماره دانشجویی و پسورد ایمیل از طریق لینک احراز هویت مرکزی امین می توانید وارد سامانه شده و هم درسهای ترم خود را ببینید و هم درسی که بعنوان استاد حل تمرین آن هستید را مشاهده و مدیریت نمایید.
اگر شما دانشجوی فعال هستید ودر گلستان اسم شما بعنوان استادسامانه منظور شده باشد، شما با نام کاربری شماره دانشجویی و پسورد ایمیل از طریق لینک احراز هویت مرکزی امین می توانید وارد سامانه شده و درسهای ترم خودتان را ببینید همچنین با کد استادی که آموزش دانشکده برای شما صادر کرده وکلمه عبوری که مدیر سامانه یکتا برای شما صادر می کند از طریق ورود سایر کاربران می توانید وارد سامانه شده و درسی که بعنوان استادیا کمک استاد آن هستید را مشاهده و مدیریت نمایید.
لطفا حجم mailbox خود را چک بفرمایید شاید پر شده باشد که در اینصورت ایمیلی دریافت نمی کنید ولازم است کمی از ایمیلهای پرحجم را از پوشه های inbox و sent پاک کنید و سپس پوشه trash را خالی کنید تا فضای خالی بوجود آید. درغیر اینصورت با ارسال شماره پرسنلی، نام و نام خانوادگی و دانشکده از طریق تیکت (tkt.iut.ac.ir)، مدیر سامانه مشکل را بررسی می نماید.
اگر ایمیل دانشگاهی ندارید به سامانه id.iut.ac.ir بروید و درخواست ایمیل دانشگاه دهید.
لطفا ایمیل خود را فیلتر کنید.
لطفا حجم mailbox خود را چک بفرمایید شاید پر شده باشد که در اینصورت ایمیلی دریافت نمی کنید ولازم است کمی از ایمیلهای پرحجم را از پوشه های inbox و sent پاک کنید و سپس پوشه trash را خالی کنید تا فضای خالی بوجود آید. درغیر اینصورت با ارسال شماره پرسنلی، نام و نام خانوادگی، دانشکده از طریق تیکت (tkt.iut.ac.ir)، مدیر سامانه مشکل را بررسی می نماید.
اگر استاد در تالار اعلانات درس مربوطه یک طرح مباحثه جدید ثبت کند بطور خودکار ایمیل به دانشجویان ارسال میشود. اگر به قسمت شرکت کنندگان رفته و با انتخاب دانشجویان گزینه ارسال پیغام را انتخاب و متن مورد نظر را در باکس آن وارد نماید، این پیام ایمیل نمی شود و فقط در بخش پیامها ( ) که در بالای صفحه درس موجود است برای هر دانشجو قرار می گیرد. دانشجو هم پس از وارد شدن به سامانه دروس پیام خود را می بیند. لذا لازم است اساتید محترم پس از گذاشتن هر مطلب آموزشی درصورت تمایل به اطلاع رسانی به دانشجویان حتما در تالار اعلانات اعلام نمایند تا در همان لحظه برای دانشجویان ایمیل ارسال شود.
می توانید حجم فایل را با کمک یکی از نرم افزارهای کم کننده حجم مانند هند بریک کم کنید یا اینکه آنرا در iutbux قرار دهید. راهنمای ویدیویی هر 2 روش در قسمت راهنماها قرار داده شده است.
بعد از ایجاد تکلیف، با کلیک بر روي آن تکلیف، صفحه جدیدی نمایش داده می شود. در این صفحه خلاصه اي از وضعیت تکلیف مشاهده می شود. تعداد دانشجویان، تعداد دانشجویانی که تکلیف را ارسال نموده اند و ... با کلیک بر روي گزینه مشاهده/نمره دادن تمام تكليفهاي تحويل داده شده در صفحه بعد تمامی دانشجویان و وضعیت ارسال تکلیف آنها نمایش داده می شود.
ابتدا وارد درس مورد نظر شوید و شروع ویرایش را کلیک نمایید. از لینک افزون یک فعالیت یا یک منبع استفاده کنید. در این پنجره با انتخاب گزینه تکالیف و انتخاب دکمه اضافه کردن وارد محیط اضافه کردن تکالیف به موضوع می شوید.
در این صفحه نام تکلیف را وارد نموده و در بخش توضیح می بایست فایل تکلیف خود را ارسال کنید و در قسمت دسترسی زمان شروع تکلیف و همچنین مهلت تحویل تکلیف را مشخص نمایید.
نقش دستیارآموزشی با مجوز برگزاری آزمون در سامانه
نقش دستیارآموزشی
برای اضافه کردن دستیار آموزشی ابتدا به درس مربوطه در ترم جاری بروید و بعد از قسمت "شرکت کنندگان" وارد بخش "کاربران ثبت نام شده" شوید. سپس وارد لینک "ثبت نام کاربران" شوید.
- اگر دانشجو از قبل در درس شما ثبت نام کرده باشد نام ایشان را در لیست دانشجویان مشاهده می کنید و از قسمت انتساب نقش، نقش مورد نظر را به وی داده و دکمه ثبت نام را کلیک کنید.
- اگر دانشجو در درس شما ثبت نام نکرده باشد. روی قسمت ثبت نام کاربران رفته و نام ایشان را جستجو کنید و از بخش انتساب نقش، نقش مورد نظر را انتخاب و دکمه ثبت نام را کلیک کنید.
نکته: اگر شخصی که به عنوان دستیار آموزشی می خواهید انتخاب کنید دانشجوی فعال دانشگاه صنعتی اصفهان نباشد لازم است با ارسال یک در خواست خطاب به ریاست مرکز فنآوری اطلاعات، نام و نام خانوادگی، کد ملی و ایمیل دانشجو و نام درسی که قرار است درآن درس دستیار باشند را اطلاع دهید تا ایشان را بعنوان دانشجو در سامانه عضو کنند و سپس شما همین فرایند را انجام داده و ایشان را بعنوان دستیار آموزشی انتخاب کنید.
لازم به تذکر است 2 نقش دستیار آموزشی و دستیارآموزشی با مجوز برگزاری آزمون در سامانه تعریف شده است.
وارد درس مورد نظر شوید و سپس به قسمت شرکت کنندگان بروید. ازمنوی چرخ دنده (آیکون بالا سمت چپ صفحه) گروهها را انتخاب نمایید. در صفحه گروهها می توانید ساختن گروه را انتخاب کنید و یک یا هر چند گروهی که می خواهید اضافه کنید و سپس دانشجویان را به گروه اضافه نمایید.
سپس برای محدود کردن یک فعالیت مثل آزمون یا تکلیف برای یک گروه خاص، در قسمت پیکربندی فعالیت موردنظر وارد تب "محدود کردن دسترسی" شده وروی "اضافه کردن محدودیت" کلیک کنید و در پنجره جدید گزینه "گروه" را انتخاب کرده و گروه مورد نظر را اضافه کنید.
در نتیجه این فعالیت فقط برای گروه موردنظر قابل مشاهده است.
بر روی منوی کنارمیکروفون کلیک نمایید و سپس گزینه Adjust Volume را انتخاب کنید.با جابجا کردن اهرم به سمت راست می توانید صدا را زیاد کنید.
روي اسم دانشجوكليك كنيدوباکشیدن ورهاکردن ,اسم دانشجوراازقسمت participants به قسمت Presenters ببرید.با این کار وضعيت دانشجو به ارائه كننده(Presenter) تغييرمی یابد.بعد از پایان کار اسم دانشجورامجددا به قسمت participants ببرید.
ترم مورد نظررا انتخاب کنید. در کنار آن یک علامت + می بینید, روی آن بزنیدتا به علامت – تبدیل شود.با این کار دروس ترم شما نمایش داده می شود.
مانسخه آپدیت و به روز Google Chrome و Mozilla Firefox را توصیه میکنیم. مورد ديگري كه پیشنهاد میگردد اين است كه كش مرورگر خود را پاك كنيد.
یك راه ميانبر براي اينكاردر pcولپ تاپ اين است كه در قسمت خالي مرورگركليك كنيد وكليدهاي(ctrl+shift+delete) را فشار دهيد.
برای دیدن مراحل به روز رسانی مرورگرهای فایر فاکس وکروم اینجا را کلیک کنید.
بله. بنابر تشخیص استاد هریک از دانشجویان می توانند در نقش ارائه دهنده قرار بگیرند و فایل های تصویری و صوتی خود را با دیگر اعضای حاضر در کلاس به اشتراک بگذارند
برای ارایه کننده یعنی استاد یا شخصی که می خواهد ارایه داشته باشد اصلا توصیه نمی شود .اما دانشجویان می توانند از موبایل یا تبلت استفاده کنند.
1-وارد سامانه دروس (yekta.iut.ac.ir) و سپس درس مورد نظر شوید.2-گزینه شروع ویرایش درس را کلیک کنید.
3-گزینه "افزودن یک فعالیت یا یک منبع"را کلیک نمایید. 4-فعالیت"BigBlueButtonBN"را انتخاب نمایید و سپس تنظیمات زیر را انجام دهید.
الف) در باکس مربوط به نام اتاق جلسه مجازی یک نام براي کلاس جاري انتخاب کنیدوتیک تغییرات را به کاربران ثبت نام شده اطلاع بده را بزنید.
ب) زبانه کنار تنظیمات جلسه راباز نمایید و در باکس مربوط به پیغام خوش آمد گویی میتوانید پیام خوشآمدگویی و یا هر مطلب مناسب جهت نمایش به دانشجویان را وارد نمایید.
ج) با انتخاب گزینه منتظر مجری جلسه بودن تا زمانی که استاد وارد کلاس درس نشود دانشجویان نمی توانند وارد کلاس شوند.
د) گزینه جلسه می تواند ضبط شودبصورت پیشفرض فعال است تاکلاس آنلاین ذخیره گردد، لطفا تیک آنرا برندارید. همچنین توجه کنید در زمان تشکیل کلاس دکمه شروع ضبط را باید فعال کنیدتا جلسه ضبط شود.
ه)زبانه زمان بندی برنامه جلسه باز نماییدوزمان شروع وبسته شدن کلاس را مشخص کنید.
و) تنظیم مهم دیگر"تکمیل فعالیت"است. در گزینه ردیابی تکمیل، گزینه "هنگامی که شرایط برقرار بودند فعالیت به عنوان کامل شده نشان داده شود"را انتخاب کنید. سپس در بخش ملزم به مشاهده تیک گزینه "شاگردان براي تکمیل این فعالیت باید حتماً آن را مشاهده کنند"را بزنید.
ز) پس از این تنظیمات دانشجویان هم میتواننددر زمان تشکیل کلاس گزینه join را مشاهده و به کلاس آنلاین ملحق شوند.
ح) شایان ذکر است پس از ارائه هر کلاس آنلاین لازم است دکمه end sessionرا بفشارید تا رکورد کلاس ذخیره گردد. فایل رکورد بسته به حجم فایل از چند دقیقه تا چند ساعت طول می کشد تا لینک playback آن روي درس شما ظاهر گردد.
به هنگام پخش جلسات ضبط شده، به صورت پیش فرض صدا در کمترین حد می باشد. مطابق عکس ذیل صدا را زیاد کنید.
با مرکز فنآوری تماس بگیرید تا مدیر سامانه مشکل را بررسی کنند.
از کلاس خارج شوید و مرورگرکروم، فایرفاکس خود را تغییر دهید، اگر درحال حاضر از کروم استفاده میکنید به فایرفاکس تغییر دهید و برعکس. برای اینکه در تشکیل کلاسهای آنلاین به مشکل بر نخورید توصیه میشود سیستم خود را به روز نگه دارید. همچنین اطمینان حاصل کنید فیلترشکن روی سیستم باز نباشد.
بهترين سيستم عامل ويندوز است.
-وارد سامانه دروس (yekta.iut.ac.ir) و سپس درس مورد نظر شوید.
2-گزینه شروع ویرایش را فعال کنید.
3- گزینه افزودن یک فعالیت یا منبع راکلیک کنید.
4-در پنجره بازشده با انتخاب گزینه Adobe Connect و انتخاب دکمه اضافه کردن، وارد محیط اضافه کردن کلاس مجازی به موضوع میشوید.
5-زمان شروع(start time) و پایان کلاس (End time) را دقیق همان تایمی مشخص کنید که کلاس تشکیل میشود.
6-ردیابی تکمیل روی گزینه هنگامی که شرایط برقرار بود فعالیت به عنوان کامل شده نشان داده شود گذاشته شود و تیک ملزم به مشاهده را فعال کنید و در انتها دکمه ذخیره و نمایش را بزنید. در صفحه جدید دکمه پیوستن رابزنید.
7- با انتخاب یکی از گزینه های زیر وارد محیط کلاس میشوید.
Open in Browser: این گزینه به شما امکان بارگذاری فایل ارائه، باز کردن میکروفن و وب کم را می دهد و نیاز به نرم افزار adobe connect هم ندارد. البته در این حالت امکان Shareکردن Screen را ندارید. در صورتی که نیازی به ارائه از روی سیستم خود ندارید این گزینه با توجه به سهولت آن و عدم نیاز به نصب نرم افزار جانبی مناسب است.
Open in Application: با انتخاب این گزینه ابتدا لازم است نسخه جدید نرم افزار adobe connect که لینک آن در زیر آمده است را نصب نموده باشید
( https://iutbox.iut.ac.ir/index.php/s/ej8nD3mWwkoWFET)
شایان ذکر است اگر نسخه نصب شده قبلی از adobe connect دارید بهتر است اول آنرا uninstall کنید و سپس نسخه جدید را نصب نمایید .
حال با انتخاب این گزینه علاوه بر مواردی که گزینه Open in Browser در اختیار شما می گذارد، قابلیت Shareکردن Screen هم به شما می دهد.
مرکز فناوری اطلاعات, سامانه ایجاد جلسه ویدیوکنفرانس را به آدرسmeet.iut.ac.ir راه اندازی كرده است. با استفاده از این سامانه می توانید يك كلاس موقتي ايجاد كنيد و با دادن لينك و زمان تشكيل كلاس به استاد مدعو و دانشجويان، كلاس مورد نظر را برگزار كنيد.
به احتمال زياد شما اشتباها کلاس را در ترم دیگری تعریف کرده اید. به صفحه میز کار برگردید. به نمایش ترمی دروس ترم جاری بروید. درس مورد نظر را انتخاب کنید و مجددا کلاس را تعریف کنید.
خیر.اما پیشنهاد می شود برای کلاسهای پر جمعیت از کلاس ادوبی کانکت استفاده کنید. تا 300 نفر براحتی می توانند از کلاس استفاده کنند.
بله.پیشنهاد می شود برای کلاسهای کم جمعیت از کلاس بیگ بلوباتن استفاده کنید. تا 80 نفر براحتی می توانند از کلاس استفاده کنند.
به راهنمای متنی دانلود کلاس آنلاین ادوبی کانکت در سامانه یکتا مراجعه کنید.
ابتدا وارد درس مورد نظر شوید و شروع ویرایش را کلیک نمایید. از لینک افزون یک فعالیت یا یک منبع استفاده کرده و گزینه مورد نظر خود جهت بارگذاری مطالب را انتخاب نمایید. با انتخاب هر یک از گزینه ها، راهنمای آن قابل مشاهده می شود. شایان ذکر است راهنمای اکثر گزینه ها بصورت تصویری بر روی سامانه دروس موجود می باشد.
بله.می توانید از روشهای مختلفی برای این کار استفاده کنید .برای دیدن راهنمای آن اینجا را کلیک کنید.
خیر .اگر گزینه نمایش را برای آزمون فعال نکنیددانشجویان در زمان امتحان آزمون را نخواهند دیدو در زمان امتحان نمی توانندوارد آزمون شوند.
اگر زمان شروع امتحان را دقيق وارد كرده باشيد دانشجويان به سوالات دسترسي ندارند.گزينه پيش نمايش را فقط طراح سوال مي بيند و دانشجويان به آن دسترسي ندارند.
وارد قسمت پیکر بندی آزمون شوید و در قسمت زمان بندی، زمان را افزایش دهید و دکمه ذخیره تغییرات را بزنید. بعد از انجام اینکار به دانشجویان حتما اطلاع دهید دکمه صفحه بعد یا رفرش را قبل از اتمام تایم قبلی بزنند. در غیر اینصورت با توجه به اینکه هر دانشجو تایمر منحصربفردی دارد تغییرات جدید برای آنها اعمال نخواهد شد.
وارد قسمت پیکر بندی آزمون شوید و در قسمت نمره، تعداد دفعات مجاز شرکت در آزمون را افزایش دهید و در قسمت رفتار سوال مشخص کنید دفعات جدید ادامه آزمون قبلی باشد یا نه؟در انتها دکمه ذخیره تغییرات را بزنید. بعد از انجام اینکار به دانشجویان حتما اطلاع دهید دکمه صفحه بعد یا رفرش را قبل از اتمام تایم قبلی بزنند. در غیر اینصورت تغییرات جدید برای آنها اعمال نخواهد شد.
وارد قسمت پیکر بندی آزمون شوید و در قسمت چیدمان، نوع آزمون را تغییر دهید و دکمه ذخیره تغییرات را بزنید. بعد از انجام اینکار به دانشجویان حتما اطلاع دهید دکمه صفحه بعد یا رفرش را قبل از اتمام تایم قبلی بزنند. در غیر اینصورت تغییرات جدید برای آنها اعمال نخواهد شد.
بله .می توان با صدور بانک سوال از یک درس و ورود به درس دیگر در طراحی آزمون از آن استفاده کرد.برای دیدن راهنمای آن اینجا را کلیک کنید
بله .اگر زمان بندی را فعال نکنید دانشجویان می توانند سوالات را مشاهده کنند.
یک دفعه شرکت در آزمون از لحظه کلیک بر روی دکمه «شرکت در آزمون» تا لحظه کلیک روی دکمه «ثبت پاسخها و اتمام آزمون» یا پایان مدت آزمون است. بنابراین از زمانی که دکمه شرکت در آزمون را کلیک میکنند تا زمانی که مدت آزمون پایان نیافته میتوانند از سامانه خارج شوند و مجددا وارد شوند و آزمون را ادامه دهند.
1-وارد سامانه دروس (yekta.iut.ac.ir) وسپس درس مورد نظر شوید. 2-گزینه شروع ویرایش درس را کلیک کنید. 3-گزینه "افزودن یک فعالیت یا یک منبع"را کلیک نمایید. 4- فعالیت آزمون را انتخاب نمایید. 5- نام آزمون و تنظیمات اولیه شامل زمان برگزاری، تعداد دفعات مجاز شرکت در آزمون و غیره را تعیین نمایید سپس ذخیره و برگشت به درس را کلیک نمایید. با ورود به صفحه آزمون امکان انتخاب نوع هر یک از سوالات آزمون که شامل چندگزینه ای، صحیح/غلط، جورکردنی، جواب کوتاه، عددی، تشریحی، محاسباتی و .. می باشد را انتخاب و سوال خود را وارد نمایید. برای دیدن راهنماي ويديويي اينجا کلیک كنيد.
1- ابتدا وارد سامانه و ترم مورد نظر شوید. درس مورد نظر حاوی بانک سوال را انتخاب کنید. روی چرخ دنده کلیک کنید وگزینه بیشتر را انتخاب نمایید تا به صفحه مدیریت درس ارجاع داده شوید . سپس از قسمت بانک سوال روی گزینه صدور کلیک نمایید تا به صفحه صدور سوالات به فایل ارجاع داده شوید. در این صفحه قالب فایل را قالب xml مودل انتخاب نموده تا تمامی سوالات بهمراه طبقه بندی خود با کلیک روی دکمه صدور سوال ها در فایل به فرمت xml از بانک سوالات دانلود شوند.
2-سپس وارد درس مورد نظری که می خواهید بانک سوال را در آن بازیابی کنید، شوید از منوی چرخ دنده گزینه بیشتر را انتخاب نمایید تا به صفحه مدیریت درس ارجاع داده شوید.سپس از قسمت بانک سوال روی گزینه ورود کلیک نمایید تا به صفحه ورود سوالات از فایل ارجاع داده شوید. در این صفحه قالب فایل را قالب xml مودل انتخاب نموده و سپس از طریق کشیدن و رهاکردن و یا انتخاب یک فایل، فایلی که در مرحله پشتیبان گیری از بانک سوال ذخیره کرده اید را در قسمت ورود سوالها از فایل قرار دهید ودر انتها با کلیک کردن روی دکمه واردکردن بارگذاری كنيد.برای دیدن راهنمای تصویری اینجا کلیک کنید.
پس از اتمام برگزاری آزمون جهت مشاهده نتایج آزمون، در صفحه اصلی درس بر روی آزمون مربوطه کلیک نمایید و سپس از منوی چرخ دنده بالای صفحه نتایج را انتخاب نمایید. لیست کاملی از دانشجویان به همراه سوالات به شما نشان داده خواهد شد. شما می توانید با کلیک روی هر سوال، پاسخ متنی دانشجو و یا فایل ارسالی را مشاهده یا دانلود نمایید
جهت تغییر تنظیمات آزمون بعد از ذخیره کردن لازم است در صفحه اصلی درس شروع ویرایش صفحه را بزنید و سپس از منوی ویرایش در روبروی آزمون، پیکربندی را انتخاب نمایید تا بتوانید تنظیمات را مرور یا تغییر دهید.
اگر آزمون تشریحی طراحی می کنید حتما برای ارسال پاسخ سوال بصورت فایل توسط دانشجو لازم است "مجاز بودن ضمیمه کردن فایل" را از خیر به تعداد فایلهایی که مایلید دانشجو ارسال کند تغییر دهید.
به ترم جاری وارد شده و درس مورد نظر را انتخاب نمایید. برای اولین بار در هر درس فقط تالار اعلانات موجود است. از منوی چرخ دنده گزینه بازیابی را انتخاب نمایید تا به صفحه بعد هدایت شوید. در این صفحه بر روی دکمه بازیابی در جلوی فایل پشتیبان مورد نظرکه بر اساس نام فایل و تاریخ ایجاد قابل تشخیص است، کلیک نمایید تا به صفحه بعد ارجاع داده شوید. حال بر روی دکمه ادامه در زیر "بازیابی در این درس"کلیک کنید. در صفحه بعد فقط بر روی دکمه مرحله بعد کلیک کنید تا به صفحه تنظیمات درس برسید در این صفحه ابتدا بازنویسی پیکربندی درس را به بله تغییر دهید و بعد تاریخ شروع درس را تصحیح و بروز نمایید تا در ترم جاری قرار گیرد. تنظیمات درس صفحات بعدی را به طور پیش فرض پیش روید. در نهایت بازیابی انجام خواهد شد و شما در ترم جاری درس را به نام همان درس ترم قبل رونوشت 1 مشاهده خواهید کرد. برای تغییر نام، وارد درس شده و از منوی چرخ دنده و سپس انتخاب گزینه پیکربندی نام درس را به نام واقعی درس در سیستم گلستان تغییر دهید و دکمه ذخیره و نمایش را کلیک نمایید.
جهت دسترسی به بانک سوالات، در صفحه اصلی درس بر روی آزمون مربوطه کلیک نمایید و سپس از منوی چرخ دنده بالای صفحه بانک سوال را انتخاب نمایید. لیست تمامی سوالات نمایش داده می شود و می توانید هر کدام را ویرایش نمایید.